Výsledky projektu o spolupráci vysokých škol s podniky - Šturzová, Jana
Výsledky projektu "Analýza spolupráce vysokých škôl s výrobnými a servisnými podnikmi". Cieľom projektu bolo zistiť súčasný stav vzájomnej komunikácie medzi podnikmi a vysokým školstvom a načrtnúť jej ďalší možný vývoj. Použité metódy a postupy. Závery empirického výskumu.