Správa o stave podnikateľského prostredia v Slovenskej republike s návrhmi na jeho zlepšenie
Hodnotenie podnikateľského prostredia 2004-2005 - index rastu konkurencieschopnosti, index ekonomickej slobody. Podnikateľské prostredie a Lisabonská stratégia. Opatrenia s dosahom na podnikateľské prostredie. Podnikateľské prostredie vs. bariéry - daňové zaťaženie, odvodové zaťaženie. Regulácia podnikateľského prostredia - ukazovatele Svetovej banky. Zavádzanie nových regulácií - tvorba bariér. Malé a stredné podnikanie. Odporúčania na ďalšie zlepšovanie podnikateľského prostredia.