Nejnovější trend automatické identifikace - Cempírek, Václav
Technológia RFID ako najnovší trend v automatickej indentifikácii. Dva významy skratky RFID: rádiofrekvenčná výmena dát a rádiofrekvenčná identifikácia. Využitie technológie RFID na riadenie materiálových tokov. Transpondery, častejšie nazývané tagy, a ich delenie na pasívne a aktívne tagy. Výhody použitia polymérových tagov.