Prvý rok daňovej reformy alebo 19 percent v akcii (ekonomická analýza) - Krajčír, Zdenko
Hodnotenie reformy po roku jej fungovania. Ciele a princípy daňovej reformy. Legislatívne zmeny - daň z príjmov, nepriame dane. Dopad reformy na verejné financie. Vplyv reformy na makroekonomické prostredie. Daňové zaťaženie - práce, kapitálu, domácností. Ako hodnotí daňovú reformu zahraničie. Efekty daňovej reformy.