Medzinárodné zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia platné pre SR
Informácia o vydaní publikácie s vyššie uvedeným názvom. K informácii je pripojený obsah publikácie, ktorý je zároveň zoznamom platných zmlúv o zamedzení dvojitého zdanenia.