Certifikační systémy kvality - Kladiva, Jiří
Certifikačné systémy kvality na overovanie kvality špecializovaných činností poskytovateľov dopravných a logistických služieb. TAPA - certifikovaná ochrana drahých zásielok. Požiadavky na bezpečnosť tovaru. Informačná služba o incidentoch. SQAS - ochrana zásielok nebezpečných vecí (produktov chemického priemyslu). CARGO 2000 - certifikačný systém kvality dopravy leteckých zásielok.