Systémová teória a strategický manažment ako východisko tvorby stratégií hotela - Malachovský, Andrej
Systémová teória a jej vplyv na strategický manažment hotela. Chápanie manažmentu a vývoj strategického manažmentu. Strategický manažment a tvorba stratégií hotela. Analýza podnikateľského prostredia. Uplatnenie stratégie v rozdrobenom odvetví. Poslanie a ciele hotela. Stratégia prenikania trhu. Stratégia rozvoja produktu. Stratégia diverzifikácie.