Komentár k veľkej novelizácii zákona o miestnych daniach vykonanej zákonom č. 517/2005 Z.z. - Bubeníková, Irena
Zákon č. 517/2005 Z.z. z 25. októbra 2005, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení neskorších predpisov. Daň z nehnuteľností, daň za psa, daň za užívanie verejného priestranstva, daň za ubytovanie, daň za predajné automaty a nevýherné hracie prístroje, za vjazd a zotrvanie vozidla v historickej časti mesta, za komunálne odpady a drobné stavebné práce, daň z motorových vozidiel. Spoločné prechodné a záverečné ustanovenia. Komentár k jednotlivým bodom.