Miestne dane a daňové priznania - Hečková, Radka
Povinnosti daňovníka dane z nehnuteľností. Lehota na podanie daňového priznania. Vznik daňovej povinnosti. Oznamovacia povinnosť. Platenie dane. Spôsoby výpočtu dane z pozemkov, dane zo stavieb a dane z bytov. Povinnosti daňovníka dane z motorových vozidiel.