Zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku ...
Zákon č. 582/2004 Z.z. .... v znení ďalších zákonov a zákona č. 517/2005 Z.z. Za úplným znením zákona nasleduje dôvodová správa k novelizácii zákona č. 517/2005 Z.z.