Medzinárodné audítorské štandardy ISA 315 - Poznanie účtovnej jednotky a jej prostredia a zhodnotenie rizík významných nesprávností. ISA 330 - Audítorské postupy ako reakcia na zhodnotené riziká - Kupkovič, Ivan
ISA 315 - Poznanie účtovnej jednotky a jej prostredia a zhodnotenie rizík významných nesprávností. ISA 330 - Audítorské postupy ako reakcia na zhodnotené riziká. Zhodnotenie rizík významných nesprávností. Reakcia na zhodnotené riziká. Dokumentácia.