Mediální referenční skupiny II - Koudelka, Jan
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Výskum Vysokej školy ekonomickej v Prahe, ktorý mapoval zapojenie referenčných skupín do mediálnej marketingovej komunikácie. Porovnanie inzercie čekých a zahraničných tlačených médií. Porovnanie zahraničných a českých televíznych šotov.