Globální strategie versus lokální trhy - Hampl, Petr
Komunikačná stratégia marketingových manažérov pracujúcich pre medzinárodnú spoločnosť. Globálna verzus lokálna stratégia. Komunikačná stratégia prispôsobená lokálnym podmienkam. Interná a externá komunikácia. Internet a firemná komunikácia.