Firemní kultura nejsou obrázky na zdi a propisky - Chladová, Blanka
Charakteristika firemnej kultúry. Otvorenosť v jednaní a komunikácia ako súčasť firemnej hodnoty. Firemná kultúra a chovanie zamestnancov. Nepodliehať všeobecným názorom. Čo urobiť pre oživenie a zlepšenie firemnej kultúry.