Filozofia vytvárania podnikových znalostných centier - Tuma, Miroslav
Problematika znalostí, znalostnej ekonomiky a stratégia rozvoja znalostí. Problémy systémov riadenia poznatkov. Rozvoj "knowledge managementu". Navigačný a kolaboračný prístup ku "knowledge managementu". Znalostné centrá a znalostný servis. Program a organizácia znalostných podnikových centier.