Podniková sociálna politika - Jendrálová, Anna
Podniková sociálna politika ako významná oblasť pracovnoprávnych vzťahov medzi zamestnávateľom a zamestnancami. Starostlivosť zamestnávateľa o pracovné a životné podmienky zamestnancov. Stravovanie zamestnancov. Sociálny fond - tvorba, použitie, zdaňovanie.