Poradenstvo v marketingu - Hanuláková, Eva, 1964-
Definovanie poradenstva. Význam a úlohy poradenstva. Charakteristika jednotlivých subjektov poradenstva a ich vlastnosti. Základné formy poradenstva v marketingu. Projektový manažment v poradenstve, jeho podstata a špecifiká. Poradenstvo ako metóda riadenia zmien.