Možnosti využitia facility managementu v poľnohospodárskych podnikoch - Chorváthová, Daniela
Facility management je metóda ako dokonale zladiť pracovné prostredie, pracovníkov a pracovné činnosti v organizácii. Zahrňuje v sebe princípy obchodnej administratívy, architektúry, humanitných a technických vied. Základný cieľ facility managementu - posilniť tie procesy v organizácii, pomocou ktorých pracovisko a pracovníci podávajú najlepšie výkony a tým pozitívne prispievajú k ekonomickému rastu a celkovému úspechu organizácie. Ide o efektívne podporovanie hlavného výrobného programu spoločnosti. Hlavné úlohy a hlavné prínosy facility managementu. Jeden z najpodstatnejších prínosov - redukcia prevádzkových nákladov. Postavenie facility manažéra v organizácii. Perspektívy facilty managementu.