Hybné sily éry nového marketingu - Lesáková, Dagmar, 1949-
Zásadné vývojové zmeny marketingu v ére nového marketingu. Budovanie vzťahu so zákazníkmi, podporený efektívne štruktúrovanou databázou. Význam kvalitatívneho výskumu. Implementácia výpočtov a simulačných postupov. Dialóg a spätná väzba so zákazníkom. Vzťahový marketing a výber najvhodnejších partnerov. Pestovanie vzťahu so zákazníkom. Budovanie podnikovej siete. Turbomarketing.