Sekundárny trh úverových pohľadávok v transformujúcich sa ekonomikách SR a ČR - Klimiková, Mária
Transformácia bankového sektora na stabilný a výkonný bankový systém. Nástroje reštrukturalizácie nebonitných aktív bánk. Transformačné inštitúcie v Slovenskej republike. Presunuté pohľadávky. Spracovanie presunutých pohľadávok. Výťažnosť pohľadávok. Transformačný proces v Českej republike. Transformačné inštitúcie v ČR.