Predpoklady na použitie kolaterálu zabezpečeným veriteľom - Baláž, Peter
Kolaterál - aktívum, ktoré slúži ako predmet zabezpečovacieho práva. Právo použiť kolaterál. Základné predpoklady pre právo použiť kolaterál. Povaha kolaterálu. Kvalifikované druhy zabezpečovacieho práva. Povaha zabezpečenej pohľadávky. Povaha zmluvných strán. Dohoda o použití kolaterálu.