Nové trendy v japonskom personálnom manažmente - Sedlák, Mikuláš
Tradičný japonský personálny manažment založený na princípe dlhodobého zamestnania. Vnútropodnikovo organizované vzdelávanie zamestnancov. Zmena v personálnej politike spoločností. Vystriedanie jednokoľajového pracovného systému dlhodobého zamestnania multikoľajovým systémom. Tri hlavné formy zamestnania v súčasnom Japonsku.