Vývoj rozhodujúcich makroekonomických ukazovateľov a komerčného poisťovníctva v krajinách V4 v rokoch 1995 -2004 Maďarská republika - Vološinová, Darina
Makroekonomické prostredie v Maďarskej republike. Vybrané ukazovatele poisťovníctva. Koncentrácia maďarského poistného trhu. Poistné plnenie. Technické rezervy. Investičná činnosť poisťovní.