Testovanie e-learningových kurzov Moodle pri environmentálnom vzdelávaní - Kollár, Vojtech
Prezentácia skúseností získaných pri testovaní environmentálne zameraných e-learningových kurzov, vyvinutých v rámci projektu Leonardo da Vinci REDILEM "Malé a stredné podnikanie a životné prostredie" s použitím voľne dostupného software Moodle.