Rodové diferenciácie v odmeňovaní žien a mužov na Slovensku - Ošková, Silvia, 1979-
Otázky rovnosti príležitostí medzi ženami a mužmi. Faktory, ktoré vplývajú na vysokú účasť žien na pracovnom trhu. Mzdové postavenie žien. Rozdiel zárobkov mužov a žien podľa dosiahnutého vzdelania. Index hodinovej mzdy v podnikateľskej a nepodnikateľskej sfére.