Marketing v politike. Východisková charakteristika marketingu v politike - Štensová, Antónia
Počiatky marketingu v politike. Politický marketing resp. marketing v politike. Definovanie marketingu v politike a jeho špecifiká. Porovnanie cieľov marketingu v ekonomickej sfére a vo sfére politiky.