Faktory ovlivňující dlouhodobé úrokové sazby v ČR - Holinka, Tomáš
Vymedzenie a kvantifikovanie hlavných faktorov, vysvetľujúcich vývoj dlhodobých nominálnych úrokových sadzieb V ČR, príp. diferenciálu medzi dlhodobými sadzbami v ČR a eurozóne. Nominálny a reálny prístup k analýze faktorov.