Súkromné bezpečnostné služby - Sobinkovič, Branislav
Z obsahu: Legálny biznis SBS brzdí ich imidž. Ochrankár môže použiť zbraň, ale len tak ako bežný občan. Ochrana prevozu peňazí je prehnaná a pridrahá. Bodyguardi a detektívi majú málo práce. Väčšie podniky - viac agentúr. Aj medzi bezpečnostnými službami sa vyskytne cenová vojna. Na strediská poplachov už treba licenciu.