Kooperácia na trhu s poľnohospodárskymi plodinami - Štensová, Antónia
Charakteristika a špecifické znaky kooperácie. Kooperácia malých poľnohospodárskych podnikov. Podpora štátnej politiky a Európskej únie. Podstatná súčasť kooperácie - formulovanie cieľa. Spoločné marketingové aktivity. Združenia poľnohospodárskych podnikov. Aspekt dobrovoľnosti a harmónie záujmov. Perspektíva vzniku kooperačných zoskupení aj na medzinárodnej úrovni.