Druhý pilier po roku: úspech prekonal očakávania - Záborský, Ján
Predpoklady, predpovede pri rozbiehaní druhého dôchodkového piliera sa nesplnili ani čo sa týka dôchodkových správcovských spoločností (DSS), nevyšli ani predpovede o počte klientov. Reklamy a sprostredkovatelia DSS urobili svoje. "Nával" klientov do vzniknutých DSS v rokoch 2004-2005. Obavy či bude Sociálna poisťovňa schopná riešiť otázku prerozdeľovania odvodov do DSS, sa nepotvrdili. Rebríček DSS na slovenskom trhu. Konkurencia medzi DSS.