Teoretické a legislatívne aspekty ochrany vkladov na Slovensku - Tkáčová, Daniela, 1954-
Komerčná banka ako podnikateľský subjekt, ktorý plní na finančnom trhu úlohu sprostredkovateľa. Ochrana vkladov v SR podľa zákona č. 617/2002 Z.z. o ochrane vkladov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Teoretické aspekty ochrany vkladov. Názory na existujúcu úpravu ochrany vkladov.