Výhrady k zvýšeniu cien a poplatkov - Zachar, Dušan
Hodnotenie navrhovaných a realizovaných opatrení vlády a parlamentu v treťom štvrťroku 2005 v rámci projektu HESO. Zvýšenie ratingu hodnoteného obdobia oproti predchádzajúcemu. Prínos priamej štátnej pomoci pre investorov. Výhrady voči miestnym daniam. Nepriaznivý ohlas hodnotiacich na zvýšenie regulovaných cien plynu a tepla.