Formovanie štrukturálnej politiky reforma štrukturálnej politiky Európskej únie v podmienkach rozširovania (1) - Lebiedzik, Marian
Seriál článkov o koncepcii štrukturálnej politiky Európskej únie v programovom období rokov 2007-2013. Vychádza sa pritom zo základných cieľov, nástrojov a princípov realizácie tejto politiky v rokoch 2000-2006. Pozornosť upriamená na zmeny, ktoré v tejto politike medzi dvoma uvedenými etapami nastanú a ich dopad predovšetkým na Slovenskú a Českú republiku. Redukcia cieľov politiky. Financovanie štrukturálnej politiky v rokoch 2000-2006.