[Malé a stredné podnikanie a rodinné podnikanie - osobnosti marketingu] - Pavlík, Adrián
Recenzia na publikáciu od autorky Ľubomíry Strážovskej: Malé a stredné podnikanie a rodinné podnikanie - osobnosti marketingu. Kniha je členená do dvoch tematických celkov: malé a stredné podnikanie a rodinné podnikanie. Zámerom autorky je teoretické vymedzenie obsahu a podmienok v ktorých pôsobia malé, stredné a rodinné podniky na Slovensku a vo vyspelých krajinách v zahraničí.