Makroekonomické aspekty porodnosti - Loužek, Marek
Populácia v dejinách ekonomických teórií. Teória demografického prechodu. Vzťah populácie a hospodárskeho rastu. Vzťah pôrodnosti a úmrtnosti. Vzťah pôrodnosti a hospodárskych cyklov. Fiškálny efekt populačného vývoja.