Základné aspekty cenotvorby v kultúre - Tajtáková, Mária
Otázky spojené s oceňovaním kultúrnych produktov. Polarita tvorby cien v kultúre. Cenová diferenciácia podľa spotrebiteľských segmentov, miesta, času a zákazníckej vernosti. Metódy cenotvorby v kultúre na príklade operného divadla. Stanovenie cien podľa dopytu. Stanovenie cien podľa cieľov. Stanovenie cien podľa konkurencie. Stanovenie cien podľa faktorov prostredia. Stanovenie cien podľa nákladov.