Subregionalismus v EU a APEC - Cihelková, Eva
Subregionalizmus ako kategória. Analýza vývoja a aktuálny stav subregionalizmu v dvoch regionálnych integráciách - Európskej únii a Ázijsko-tichomorskej hospodárskej spolupráci (APEC). Subregionalizmus v Európskej únii. Benelux, Višegrádska skupina a Baltská rada. Subregionalizmus v APEC. Vzťahy medzi subregionálnymi zoskupeniami a EÚ resp APEC.