Procesy globalizace ve světové ekonomice - Breinek, Pavel
Vývoj procesu globalizácie. Faktory procesu globalizácie. Procesy smerujúce ku globalizácii svetovej ekonomiky. Transnacionálne korporácie. Štát v procese globalizácie.