K rozvoji výuky IS/ICT v kontextu mezinárodních výukových standardů - Pospíšilová, Marie
Koncipovanie predmetu Riadenie podniku v počítačovom prostredí na Katedre manažérskeho účtovníctva na Vysokej škole ekonomickej v Prahe. Obsahové vymedzenie predmetu reaguje na štandard, ktorý stanovuje požiadavky na obsah profesného vzdelania pred vstupom do praxe (Medzinárodné vzdelávacie štandardy pre profesionálnych účtovníkov IES). Problémové okruhy predmetu: informačné stratégie a strategické riadenie IS/ICT, transakčné systémy pre riadenie podnikových zdrojov, manažérske informačné systémy.