Vývojové tendencie odbytovej politiky so zameraním sa na produktovú politiku a manažment väzieb zákazníkov vo vzťahu k zvyšovaniu konkurencieschopnosti poisťovní - Buchová, Jarmila
Funkcie marketingového oddelenia poisťovacej spoločnosti. Štyri základné scenáre budúceho vývoja odbytovej politiky na poistnom trhu. Vývojové tendencie produktovej politiky a snaha odlišovať sa od konkurenčnej ponuky. Inovácie v poistení. Produktové stratégie na poistnom trhu. Produkty zamerané na cieľové skupiny. Modulové produkty. Vývojové tendencie manažmentu väzieb zákazníkov na poistnom trhu.