Přípravy na zavedení eura: implikace pro Českou republiku - Procházka, Petr
Postup prípravy nových členských krajín Európskej únie na spoločnú menu. Inštitucionálny rámec, technické a legislatívbne aspekty príprav na zavedenie eura. Konkrétne dopady na Českú republiku a jej legislatívu. Príprava českého bankového sektora na vstup do eurozóny. Základné scenáre prechodu na euro.