Legislativní dopady přijetí eura - Tomášek, Michal
Príprava Českej republiky prijať jednotnú menu euro. Nutnosť splniť kritériá - tzv. reálne, medzi ktoré patria i reálne právne kritériá. Odovzdanie menovej suverenity. Rub a líce prechodu menových kompetencií. Hospodárska a m,enová únia a jej ciele. Zaistenie hodnoty meny. Zmeny v Ústave ČR.