Globalizácia značkového marketingu - Lukačovičová, Zuzana
Stratégia globálnych firiem prispôsobiť sa národným trhom. Vplyv globalizácie na marketing. Svetové značky a miestny branding. Prispôsobenie sa miestnym špecifikám. Najhodnotnejšie značky sveta.