Interný marketing - efektívny nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti firmy na trhu - Čihovský, Martin
Význam aplikovania interného marketingu v praxi spojený so zmenou chápania vzťahu existujúceho medzi zamestnávateľom a jeho zamestnancami. Zamestnanci ako interní zákazníci firmy. Význam a podstata interného marketingu. Charakteristika interného marketingu podľa niektorých autorov. Základné ciele interného marketingu. Marketingové nástroje interného marketingu.