K historii a koncepci československé ekonomické reformy v letech 1965-1969 - Kosta, Jiří
Charakteristika koncepcie československej ekonomickej reformy pripravovanej v rokoch 1964-65 a postupne zavádzanej do roku 1968. Príčiny, ktoré vyvolali snahu ekonómov riešiť systémovými zmenami hospodárske problémy. Hlavné rysy reformnej koncepcie formulovanej v období Pražskej jari. Vývoj hlavných ekonomických ukazovateľov v 60. rokoch v štatistickej prílohe.