Hospodářské a politické aspekty německých reparací 1918-1932 - Moravcová, Dagmar
Analýza doterajších výsledkov historického výskumu vojnových reparácií Nemecka po prvej svetovej vojne, od versailleskej mierovej zmluvy k ukončeniu reparačných povinností lausannskou konferenciou 1932.