[Marketing] - Mariaš, Miroslav
Recenzia monografie s názvom Marketing, ktorej autormi sú Kita Jaroslav a kolektív. Publikácia je štruktúrovaná do piatich častí, ktorých obsahom sú základy marketingu, prostredie marketingovej činnosti podniku, marketingové strategické rozhodnutia, nástroje marketingu a rozvojové tendencie marketingovej koncepcie. Každá teoretická časť je doplnená praktickými príkladmi marketingových situácií.