Prinášajú výhody, ale aj riziká
Politika pre realizáciu projektov verejno-súkromných partnerstiev (PPP) - dokument schválený vládou SR v novembri 2005. Projekty obstarávané formou verejno-súkromných partnerstiev treba odskúšať. Výhody a nevýhody. Rozdelenie rizík. Princípy postupu pri projektoch PPP. Pripravované projekty.