Vytrvalé ignorovanie potrieb odboru stav psychiatrickej starostlivosti na Slovensku pod drobnohľadom expertov - Breier, Peter
Psychiatrická starostlivosť na Slovensku nezodpovedá súčasným potrebám. Presné ukazovatele duševného stavu obyvateľstva nepoznáme - v SR sa neuskutočnili epidemiologické prieskumy duševných porúch. Nedostatočná starostlivosť o deti z hľadiska prevencie. Finančné ohodnotenie psychiatrickej starostlivosti patrí k najnižším. Nerealizovaná reforma. Dokončenie.