Jak hluboká je americká penzijní díra? - Jílek, Josef
Problémy amerického dôchodkového systému. Tri piliere systému: federálne sociálne zabezpečenie, dobrovolné súkromné dôchodkové plány, dobrovolné osobné plány. Dva druhy súkromných dôchodkových plánov: definované požitkové plány, definované príspevkové plány. Účtovanie dôchodkov podľa US GAAP. Účtovanie dôchodkov podľa IFRS.